Om Beamii

BeaMii er en stedbestemt informations- og handlingsapp baseret på Beacon teknologien.

Ideen til BeaMii er opstået om ønsket om at minimere det antal af apps man som forbruger i dag bliver tilbudt. Vi er i dag nået til et punkt hvor det er mere branding for en virksomhed at have en app, end det kommer forbrugeren til gavn. Derfor ønsker vi med BeaMii appen at samle mange af de apps vi i dag bliver tilbudt indenfor restauration, shopping og oplevelses brancherne i en og samme app – BeaMii appen.

BeaMii er derfor tiltænkt forbrugeren der befinder sig på et sted som f.eks. en restaurant, en butik eller et museum, at du får den information der måtte være interessant for dig som forbruger på stedet. Samtidig udføre en handling i form af bestilling eller betaling med appen på stedet.

Vi fandt hurtig ud af at løsningen ikke kunne stå alene, og man har brug for allerede inden man kommer frem til stedet, at bruge BeaMii appen til at indhente informationer om stederne, for at kunne beslutte sig for hvilket sted man ønsker at begive sig til. Derfor indførte vi BeaMii steder i appen, hvor man kan finde en oversigt over de steder BeaMii appen kan bruges.

For at gøre det mere spændende at bruge BeaMii på stederne, indførte vi udskrivning af eksporterklæring i samarbejde med Grænsebutikkerne syd for den dansk/tyske grænse, samt varescanning, hvor vi tager udgangspunkt i en vares stregkode, som med den integrerede stregkode scanner nemt kan scannes med appen. På den måde kan forbrugeren nemt skaffe sig informationer om den vare vedkommende står med, samt købe varen enten ude i butikken eller hjemmefra.

Navnet BeaMii er en sammensætning af Beacon og det at Beaconen sender Mig (engelsk Me) som forbruger et signal i appen når den åbnes på et sted. Men for at få stifteren Mads Iversen’s initialer brændemærket i navnet blev det til Mi. For igen at gøre det mere moderne, blev det til Mii, hvilket førte til BeaMii.

Kontakt

Projektleder

Mads Iversen

Telefon: +45 24820721

Email: mi@beamii.dk

Medier

Find os på de diverse medier og følg med i Beamiis udvikling…

Klik på billederne for at se mere…

Youtube

Facebook